Afhalen Toggle

Gisteren voor het eerst kennisgemaakt met de kunstenaars van het Groentelab. Na een allerhartelijkst ontvangst en uitleg van het menu en bereiding vertrokken wij met de doosjes naar huis. Bij het openen vonden we prachtig opgemaakte creaties. De smaken waren buitengewoon .. nog nooit een pastinaak gegeten , maar wat was dit lekker klaargemaakt. Zowel het voorgerecht , hoofd – en nagerecht waren voor ons een zeer positieve ervaring. Nu begrijp ik de naam Groentelab ! Dit is geen normale keuken … hier worden kunstwerkjes gebrouwen! Ga vooral zo door .. wij komen snel weer langs Fam. Ruijssenaars uit Leersum

Wauw! Dit was overheerlijk!! Veel dank en tot gauw! Groeten, Bert en Gaby

Oooh! Heel leuk! 😍 Dank je wel, Bas! We komen graag nog eens terug! Joyce

Was weer heel mooi en lekker! Bedankt! Chaja

Het eten was heerlijk! We komen zeker terug. Fijn weekend, groetjes Petra

Grote culinaire verassingen vond ik dit weekend de lekker zure uien in voorgerecht in combi met de rest. En de prei met frisse venkel in hoofdgerecht. Lekker lekker! Ylva en Mike

Joke en wij ook genieten van het voorgerecht! Was een feestje! Ella

 

Het Cloo&Leyn Groentelab op Landgoed Beukenrode in Doorn (U)


• Groente uit eigen voedselbos, biologische producten van de Heuvelrug
• Wekelijkse culinaire afhaalmenu’s

Vrijdag 04 t/m zaterdag 05 december

 

Menu:

***

Hele gegrilde prei met notenvinaigrette en augurkjes
Peulvruchtensalade, winterpostelein
Gepocheerd biologisch eitje
Zuurdesembroodje van Cothens meel

***

Gestoofde kalfswang met rundertong
Of
Een huisgemaakt vegetarisch burgertje
Met friszure wortel en aardappel/waterkersmousseline.
Rode gestoofde melouse-uitjes (soort zilverui)
en schorseneerchipjes

***

Vlaamsche mattentaart van Wouters moeder.
Met sabayon met sinterklaaskruiden.

***

Een/twee/drie gangen

€17,00-€23,00-€29,00

 

 

Facebook
Instagram