Pop-up diner [10 juni] Toggle

Op zaterdag 10 juni organiseert Cloo&Leyn een pop-up diner. Na een mooie festivaldag ontvangen we je graag om je te fêteren op alle moois dat de Heuvelrug te bieden heeft. Ambachtelijk bereide gerechten met fantastische culinaire twists en ‘ultimo’ respect voor het product maken dat je naar huis gaat met een hoofd vol inspiratie en een prettig gevulde maag. Reserveer snel want het aantal plaatsen in beperkt.

Een 5-gangen walking dinner (ook volledig vegetarisch verkrijgbaar).
€65 per persoon, inclusief 1 drankje per gang. Dranken kunnen extra worden besteld en moeten direct worden afgerekend (alleen contant).

MENU

Blote billetjes in het groene zeegras
Een eigentijdse variant op een klassieker uit de Nederlandse keuken. Knapperige citroenboontjes, ragfijne snijboontjes met ziltige zeesla en rivierkreeftjes uit het groene hart.

Healthy veggie hot dog
Een speltbroodje met gegrilde prei. Hazelnoten, overjarige geitenkaas, snijbiet en kruidige bloemen

Noordzee en heuvelrug
Gepekelde makreelfilet. Met lokale mosterdsla, zoetzure komkommer en gegrilde koolrabi. Rabarberjus

De zondebok
Gestoofd vlees van bokjes in vinaigrette van rode ui en munt. Bouillon van gerookte aardappel met  groene aspergelamellen en rogge.

Zomers
Hangop met vlierbessenjus, engelwortelkoek met boekweitgrutten en Cothense kersen

 

Voor vragen mail naar popup@cloo-leyn.nl 

Reservering pop-up diner 10 juni

  • Om de reservering aan de juiste persoon te koppelen vragen we je om jouw IBAN nummer op te geven zodat wij deze kunnen checken.