Bruiloften

pexels-freestocksorg-70737

In de tien jaar dat we op Kasteel Sterkenburg werkten hebben we vele tientallen bruiloften gekookt en georganiseerd in alle soorten en maten. Vaste collega’s van toen waren Liesbeth en Lilian. We zijn echt ontzettend blij dat we hen bereid hebben gevonden om die samenwerking verder voort te zetten binnen het Groentelab.

Met Liesbeth en Lilian in ons team weten we zeker dat de persoonlijke en gemoedelijke sfeer die we graag meegeven aan bruiloften, goed over komt. We zijn het er bij het Groentelab over eens dat we daarbij de nadruk leggen op het genieten van de goede dingen die het leven ons kan bieden maar mét gevoel voor onze omgeving en de duurzaamheidsaspecten die we belangrijk vinden. Dus geen bos vol met ballonnen, geen barbeques vol met goedkoop vlees maar kwaliteit en respect voor de omgeving. Ook dat kan overigens kan best lekker liederlijk en uitgelaten zijn, het is feest tenslotte.

Bij het organiseren van bruiloften staan we ook (of juist) heel graag open voor input en ideeën van buitenaf. Dus heb je een te gek idee en wil je trouwen op een boot, een toren of op een berg of zijn er andere leuk-gekke ideeën voor locaties? Kom maar op, er is niets (bijna niets) dat wij niet kunnen invullen of zelfs aanvullen om het nog beter én uitvoerbaar te maken.

Wij werken samen met een aantal bijzondere locaties in de regio Utrecht> In de komende periode gaan we daar meer over bekendmaken via de nieuwsbrieven en vullen deze pagina met fotomateriaal. Wil je er direct meer over weten neem dan contact met ons op.

Interesse?

Locatie: in overleg

Bel naar Bas Cloo (06 – 469 160 69) of Wouter Leyn (06 – 490 907 23) of mail naar info@cloo-leyn.nl